۱ مرداد ۱۳۹۱، ۲۰:۰۲

اسلام زاده تأکید کرد:

شهرک صنعتی عباس آباد در صنایع فناوری نوین(های تک) نمونه می شود

شهرک صنعتی عباس آباد در صنایع فناوری نوین(های تک) نمونه می شود

تهران – خبرگزاری مهر: رئیس هیئت امنای شهرک صنعتی عباس آباد پاکدشت و رابط صنایع در کمیته ارتباط با صنعت انجمن فیزیک ایران گفت: این شهرک صنعتی در صنایع فناوری نوین(های تک) در کشور نمونه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، به همت انجمن فیزیک ایران، عصر یکشنبه مذاکره چهار جانبه محمدصادق مفتح قائم مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت، سعدالله نصیری قیداری رئیس کمیته ارتباط با صنعت انجمن فیزیک ایران و رئیس سابق انجمن نجوم ایران، محمد اسلام زاده رئیس هیئت امنای شهرک صنعتی عباس آباد و رابط صنایع در کمیته ارتباط با صنعت انجمن فیزیک ایران و رضا جلالی مدیر عامل مجتمع هیئت امناهای شهرکهای صنعتی استان تهران با حضور دکتر علی اعظم خسروی مدیرکل فناوری های راهبردی معاونت فناوری ریاست جمهوری و عضو کمیته ارتباط با صنعت انجمن فیزیک ایران در ساختمان وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد.

کمیته ارتباط با صنعت انجمن فیزیک ایران مترجم بین نیاز صنعت و دانش روز است

رئیس کمیته ارتباط با صنعت انجمن فیزیک ایران در ابتدا با معرفی کمیته ارتباط با صنعت انجمن فیزیک، این کمیته را مترجم بین نیاز صنعت و دانش روز توصیف کرد.

نصیری قیداری عنوان داشت: امروزه جوانان ایران فعل خواستن را صرف کرده و به شعار ما می توانیم معتقدند و برای رشد صنعت و جلوگیری از معضل فرار مغزهای فیزیک، درخواست تجهیز یک آزمایشگاه مجهز  R&Dدر شهرک نمونه عباس آباد به منظور گسترش و ورود High-Tech(صنایع فناوری نوین) در این شهرک مطرح می شود.

تأکید بر اهمیت موضوع گسترش و ورود High-Tech(صنایع فناوری نوین)

در ادامه، رئیس هیئت امنای شهرک صنعتی عباس آباد پاکدشت نیز ضمن تأکید بر اهمیت موضوع گسترش و ورود High-Tech(صنایع فناوری نوین) در این شهرک، گفت: ما توسط انجمن فیزیک می خواهیم صنایع High-Techرا وارد صنعت کشور به ویژه صنایع ریخته گری و ذوب فلزات، کانی، شیمیایی، نساجی، سلولزی و الکترونیک کرده و آن را گسترش دهیم تا رقابت پذیری فرایند تولیدی ما در سطح بین المللی در مقایسه با کشور های پیشرفته انجام پذیرد و در حقیقت انقلاب صنعتی در صنایع ایران محقق شود.

اسلام زاده ادامه داد: جدای از تحریم، سهم عمده ای از رکود اقتصادی ما مربوط به هزینه انرژی و فقدان فرایند علمی است و به همین دلیل، در همین ابتدای کار استقبال خوبی از طرح صورت گرفته و دو پروژه در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع و انرژی های جایگزین در صنعت ذوب فلزات به ما ارائه شده است.

خسروی مدیرکل فناوری های راهبردی معاونت فناوری ریاست جمهوری نیز در ادامه این مذاکرات، ضمن تأکید بر منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نخبه پروری و تولید فناوریهای نوین، این حرکت را در راستای تحقق این فرمایشات دانست و نتایج آن را مثبت ارزیابی کرد.

صنایع کوچک و متوسط به واحد تحقیقات R&Dدسترسی ندارند و آسیب پذیرند

مدیر عامل مجتمع هیئت امناهای شهرکهای صنعتی استان تهران نیز در این جلسه به واحد های کوچک و متوسط مستقر در شهرک های صنعتی اشاره کرد و عنوان داشت: این صنایع به علت کوچک بودن،  به واحد تحقیقات R&Dدسترسی ندارند و آسیب پذیرند و توان رقابت را از دست می دهند که یکی از دلایل ورشکستگی برخی از آنها همین غیر رقابتی بودن آنهاست.

جلالی اضافه کرد: اگر آزمایشگاهی ایجاد شده و اعتبارات پژوهشی به سمت آن سوق پیدا کند، بسیاری از واحدهای مطرح را می توان سرپا نگه داشت و این مهم با حمایت دولت محقق می شود.

قائم مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن استقبال از این طرح گفت: با توجه به اعتقادی که به شما داریم، شهرک صنعتی عباس آباد این پتانسیل را داشته و مایلیم که این کار در این شهرک صورت پذیرد و حمایت هایمان را در این زمینه دریغ نمی کنیم و هرجا نیاز به ضمانت ما باشد ضمانت می کنیم.

مولودی که از ابتدا به بودجه دولتی وابسته باشد، علیل و ناکارآمد بار می آید

مفتح تصریح کرد: امروزه طرح هدفمندی یارانه ها زمینه را آماده کرده و نیاز برای افراد ملموس شده و نیز معتقدیم مولودی که از ابتدا به بودجه دولتی وابسته باشد علیل و ناکارآمد بار می آید و در نوسانهای بودجه ای و مدیریتی آسیب می بیند.

وی ادامه داد: به همین دلیل باید از ابتدا از بودجه دولتی به عنوان استارت استفاده کرد و بعد یک چرخه طبیعی اقتصادی برای ادامه مسیر برای خودش تعریف کند و از حالت سنتی خارج شود و حتما پایان نامه های دکترا را در روند فعالیت مورد توجه قرار دهد.

کد خبر 1655911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha